Osteopathie door Nadia Rossel

Voor sportieve honden 

Dierenarts-osteopate Nadia Rossel houdt sportieve honden in perfecte conditie door sportblessures te voorkomen en te behandelen. Doet uw hond aan canicross, agility of ringsport? Of ze nu recreatief of competitief sporten, een topconditie is onontbeerlijk!

Voor minder sportieve honden

Ook zij kunnen last krijgen van lichamelijke kwaaltjes, zeker als ze een jaartje ouder worden. Volgende problemen behandel ik vaak:

  • rugproblemen: de hond is stijf en heeft plots moeite met springen

  • manken: soms is er een dieper liggende oorzaak en mankt de hond niet door een gekwetst gewricht of een pijnlijke poot alleen

  • orgaanproblemen: via het autonome zenuwstelsel kunnen organen uit evenwicht gebracht worden, waardoor de hond bijvoorbeeld last krijgt van spijsverteringsproblemen.


Voor al deze problemen en ongemakken bieden osteopathietechnieken hulp, via zachte handelingen die de oorzaak van rug- en orgaanproblemen aanpakken. Dankzij mijn behandelingen blijft uw hond langer jong en hij voelt zich lekkerder in zijn (sportieve) vel.

Ook voor paarden

Naast honden behandel ik ook paarden via osteopathie.


 

 

Daarnaast kunt u met uw huisdier bij mij terecht voor een consultatiemicroscopieechografietandbehandeling en chirurgie. Bovendien bied ik voeding aan. 
Contacteer me gerust voor een afspraak of bij hoogdringendheid.